Bir Neslin Gül Yetiştiren Adamı

Bir Neslin Gül Yetiştiren Adamı "RASİM ÖZDENÖREN"

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün dergisi olan Cümle Dergisi, Rasim Özdenören temalı sayısı ile okuyucuları ile buluştu. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen Rasim Özdenören konulu panele Okul Müdürümüz Muhammet Aksoy ve Cümle Dergisi’nin yazı ekibinde yer alan, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yağmur Arabacı katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Gözüdok ve üniversite rektörlüğünün de katıldığı etkinlikte değerli panelistler ile “Bir Neslin Gül Yetiştiren Adamı” Rasim Özdenören anıldı.

Panel sonrası panelist değerli yazar Özcan Ünlü ile bir araya gelen Okul Müdürümüz Muhammet Aksoy ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yağmur Arabacı, Özcan Ünlü’den kendilerini okulumuzda düzenleyeceğimiz bir söyleşi programında ağırlama sözü aldı. Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

29.12.2023 67

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023